Itt találsz minden fontos információt, ami a PjulcsY életével kapcsolatos és fontos: vásárok, akciók, kiállítások, egyéb hasznos dolgok.


Az életem/életünk egy újabb szakaszhoz érkezett: elkezdtem félállásban dolgozni.
A másik félállásom a PjulcsY marad, de sok minden megváltozik. Most már biztos, hogy egyedi megrendelést nem fogok tudni készíteni, csak azok a babák lesznek megvásárolhatóak, amik itt az oldalon, a Piactér menü alatt is megtalálhatóak.

Bízom benne, hogy így is sok baba talál majd gazdára! Nagyon sok tervem és új ötletem van, de ezekben sosem volt hiány!

Köszönöm, hogy elolvastad!


Szeptember 11-én újra PiciPiac a Király utcában!

Gyertek, hogy találkozhassunk!

A vásárról itt kaphatsz bővebb tájékoztatást: https://www.facebook.com/events/146520492439309/

Pici Piac_2016 szeptember 11_mi is ott leszunk_banner


FONTOS!

Sajnos nem áll módomban jelenleg megrendeléseket elfogadni, mert nem tudok vállalni és megígérni semmilyen határidőt. Ezért a megrendelés lehetőségét kénytelen vagyok megszüntetni, ellenben folyamatosan lesznek megvásárolható babák, melyekből a ‘Piactér’ menüpont alatt lehet válogatni. Lehetőségeim szerint igyekszem minél több és minél változatosabb kínálatot felmutatni.

Hálás szívvel köszönöm a megértést!


BBB ELEVEN tavasz design és művészeti vásár

A május első hétvégéjén megrendezésre kerülő programsorozat célja, hogy a designt, az építészetet és a művészeteket testközelbe hozza, és lehetőséget nyújtson egy olyan hétvége eltöltésére, ahol minden korosztály megtalálhatja a saját érdeklődésének, képességeinek megfelelő szórakozási lehetőséget.

A Gárdonyi téren és a BBB-n, a „Bartók Béla Boulevard”-on lévő galériák, design shopok, kávézók és éttermek összetett és sokszínű programokkal várják a vendégeket.

A programsorozat részeként a Danubius Hotel Gellért művészeknek és designereknek exkluzív helyszínt kínál termékeik bemutatására, értékesítésére.

♥♥♥

Ez az a rendezvény, amire egyébként is érdemes ellátogatni, hiszen felbolydul, felpezsdül és átalakul az egész Bartók Béla út és egy nagyszerű kezdeményezésnek lehetünk részesei.
2016. május 7-8-ig engem is megtaláltok a Gellért Hotelben.
Az eseményről a Facebookon is olvashattok:
https://www.facebook.com/events/948540518544610/